ПОРЪЧКИ И ПЛАЩАНЕ

ПОРЪЧКИ И ПЛАЩАНЕ

  1. Условия за разработка по поръчка.

Начините за приемане на поръчката, комуникация между поръчващ и изпълнител, предаване и заплащане на разработките са максимално гъвкави и съобразени с Вашата ангажираност и местонахождение.

Гарантираме Ви пълна конфиденциалност! Никой освен прекия изпълнител на Вашата поръчка няма достъп до посочените от Вас лични данни.

За да разгледаме Вашата заявка за разработване на тема, трябва да попълните формата за заявки, без да пропускате задължителните полета или се свържете с нас директно на предоставените в офиса телефони.

Пълната информация за поръчаната от Вас тема – изисквания, насоки и предпочитания – е важна за нас. Изпълняването на всички корекции, изисквани от преподаватели и клиента, са безплатни, освен в случаите, в които първоначално предоставената информация е погрешна или непълна. Непълната информация освобождава www.kazusi-mvbu.com от всякаква отговорност относно съответствието на предоставения готов материал с изискванията на преподавателя.

Окончателна цена за разработване на тема може да Ви съобщим едва когато изпратите тази заявка или говорите с наш колега. Цената е съобразена с темата и изискванията по нея, със срока, който сте поставили за разработка, обема на разработката.

Заплащането се извършва както следва:

  • За казуси – над 3-10 броя – 30 % капаро.
  • За казуси – над 11 броя – 50 % капаро.
  • За единични разработки след като темата Ви е готова, наш сътрудник се свърже с Вас и уточните нейното предаване.

Всички теми се получават в разпечатан вид и записани на диск. Всеки клиент получава БЕЗПЛАТНО едно разпечатано копие от темата и един диск, за всяко следващо разпечатване цената е 0.10 лв на страница.

Имайте предвид, че нашите сътрудници работят с предоставените от Вас срокове, така че е желателно да пишете поне няколко дена по-ранни срокове от тези за предаване на темите Ви.

Темата се изпраща в рамките на уговорения срок, т.е. или в деня обявен като краен срок, или по-рано, ако темата бъде разработена преди обявения краен срок. Изпращането става по електронната поща като темата се прикачва към самото писмо, изтегляте и разпечатвате.

При разработката на казуси www.kazusi-mvbu.com Ви гарантира индивидуалност на разработката. Всички казуси поръчани при нас се разработват индивидуално, без използване на готови.

Ако поръчката Ви не се вмества в традиционните срокове за изпълнение, ние Ви предлагаме и разработки в експресни срокове.

Не забравяйте, че въпреки широкия набор от специалисти в нашия екип, ангажираността им може да доведе до отказ на Вашата поръчка, с оглед екстремно краткия срок.

Навременната Ви поръчка гарантира нейното изпълнение, а следователно и Вашето спокойствие и сигурност!

  1. Начини на плащане и получаване:
  • по банков път заплащане и получаване на Вашите теми на посочена от Вас електронна поща;
  • по куриер с наложен платеж – получавате темите на посочено от Вас място, ден и час по куриери на „Спиди” АД или „Еконт” АД с наложен платеж разпечатани и записани на диск.